منو اشيا عمودي
تعداد بازدید این صفحه :916
1397/1/28 سه‌شنبه
دیدار رئیس دانشکده بهداشت با معاون بهداشت وزارت بهداشت وآموزش پزشکی
دکتر علی اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت به همراه دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل دانشکده در روز چهارشنبه 22 فروردین 1397 با دکتر علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و تنی چند از مدیران ارشد آن معاونت دیدار نمود.

در این نشست 1.5 ساعته، نحوه ارتقاء همکاری های متقابل دانشکده بهداشت با معاونت بهداشت وزارت متبوع  مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دکتر اکبری ساری ضمن معرفی دانشکده و اشاره به نقش ممتاز و بی بدیل آن در آموزش و پژوهش و خدمت رسانی و همکاری مداوم با وزارت بهداشت، به نقش دانشکده در کمک به حل مشکلات بهداشتی کشور و همکاری تنگاتنگ و نظام مند با معاونت بهداشت وزارت متبوع تاکید نمود. سپس دکتر رییسی با قدردانی از فعالیت های مستمرو موثر دانشکده بهداشت خواستار مشارکت معنادار دانشکده در آموزش دستیاران پزشکی خانواده، استفاده از فیلدهای بهداشتی در سراسر کشور به منظور آموزش و پژوهش و همچنین آموزش مستمر و حین خدمت دست اندرکاران آموزشگاه های بهورزی گردید.

در ادامه نشست دکتر تکیان، دبیر دومین کنفرانس ملی توسعه سلامت که مقرر است به مناسبت بزرگداشت استاد دکتر علیرضا مصداقی نیا در 25 اردیهشت ماه 1397 برگزار گردد، به معرفی این رخداد مهم ملی پرداخت و خواستار همکاری و مشارکت معاونت بهداشت وزارت متبوع در این زمینه شد.

در پایان دکتر علیرضا رییسی ضمن اظهار تمایل به بازدید رسمی از دانشکده بهداشت در آینده نزدیک، آمادگی معاونت بهداشت را جهت تحقق موارد توافق شده فوق الذکر اعلام نمود و بر شرکت همکاران معاونت بهداشت در دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت تاکید نمود. همچنین مقرر گردید کارگروه های عملیاتی دانشکده و معاونت بهداشت در تحقق موارد توافق شده فعالیت خود را آغاز نمایند. در پایان لوح یادبود 50 سالگی دانشکده بهداشت از سوی دکتر اکبری ساری به دکتر رییسی اعطا گردید.