دوشنبه 5 خرداد 1399   02:48:02
تعداد بازدید این صفحه :185
1399/2/20 شنبه
نقش انکار ناپذیر استادان بازنشسته و پیشکسوت دانشکده بهداشت در اپیدمی ها
دبیر دفتر دانش آموختگان دانشکده بهداشت گفت: فداکاری های استادان بازنشسته و پیشکسوت دانشکده بهداشت در اپیدمی های گذشته را فراموش نمی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دفتر دانش آموختگان دانشکده بهداشت در دوران اپیدمی بیماری کرونا ارتباط خود با اساتید بازنشسته و پیشکسوت را برقرار نگاه داشت.
 دکتر محمدرضا پورمند دبیر دفتر دانش آموختگان دانشکده بهداشت در این ارتباط اظهار داشت: این دفتر با ارسال پیام هایی از طریق فضای مجازی تلاش کرد تا کانال و کریدور  مناسبی جهت ارتباط با پیشکسوتان برقرار کند؛ این دفتر موفق شد در این ارتباط، بازخورد های مناسبی از مخاطبان خود دریافت کند.
وی گفت: فداکاری های استادان بازنشسته و پیشکسوت دانشکده بهداشت در اپیدمی های گذشته را فراموش نمی کنیم.
پیشکسوتان دانشکده در واقع  مهاجمان بیماری هایی بوده اند که در گذشته ای نه چندان دور سلامت عمومی جامعه را به مخاطره انداخته بود.  این قهرمانان ادوار گذشته حق بزرگی به گردن جامعه سالم امروز دارند، در این راستا دانشکده بهداشت به شکلی منسجم و مستمر قدردان زحمات این بزرگواران بوده و هست.