دوشنبه 5 خرداد 1399   02:22:09
واحد روابط عمومی
تعداد بازدید این صفحه :268
1398/8/14 سه‌شنبه
تبریک رئیس دانشکده بهداشت برای کسب مقام دانشجویان این دانشکده در مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
رئیس دانشکده بهداشت در پیامی کسب رتبه توسط دانشجویان این دانشکده را در مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، پرستو حسینی دانشجوی مقطع دکترای رشته ویروس شناسی و احمد علمی مقدم دانشجوی مقطع ارشد رشته قارچ شناسی و انگل شناسی، در رشته ترجمه خوانی در این جشنواره حائز رتبه دوم شدند.

دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده در پیامی این موفقیت را به دانشجویان و خانواده دانشکده بهداشت تبریک گفت.

توضیح اینکه در مرحله کشوری این جشنواره شرکت‌کنندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب 21 عنوان برگزیده فردی، موفق به کسب رتبه پنجم تیمی شدند.

عكس های مرتبط :