يكشنبه 10 فروردين 1399   07:32:01
توسعه پایدار سلامت و دانشکده بهداشت

مدیران نظام سلامت لزوما نباید پزشک باشند

سلامت نیوز:سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مدیران آینده سلامت کشور کسانی هستند که لزوماً نباید پزشک باشند و باید از متخصصان حوزه بهداشت در طراحی و مدیریت حوزه سلامت بهره گرفت. به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر حریرچی در مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت دانشگاه تهران و ...

برگزاری دوره های آموزشی برای بالا بردن شاخص کیفی سلامت مردم

دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری وزارت بهداشت برای حفظ و توسعه سلامت جامعه برنامه های آموزشی مختلفی را برگزار کرده است.

نقش کلیدی دانشکده بهداشت در تربیت مدیران سلامت

دانشکده بهداشت در جهت اهداف توسعه پایدار سلامت کشور نقش کلیدی در تربیت مدیران سلامت جامعه دارد.

نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت آغاز به کار کرد

مراسم افتتاحیه نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت و پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت با دو محور اصلی پوشش همگانی سلامت و بیماری های غیرواگیر در دانشگاه برگزار شد.

دکتر تکیان: نظام سلامت کشور مدیون جان‌فشانی‌های اساتید و کارشناسان حوزه‌ی بهداشت است

معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و دبیراجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت، پوشش همگانی و پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر را مهم‌ترین محورهای این کنفرانس خواند.