گزارش روز دهم دوره کارآموزی ارزیابی جامعه مناطق حاشیه نشین بندرعباس- یکشنبه 2 مهر 1396

صبح روز دهم کارآموزی دانشجویان با نهایی کردن پرسشنامه تشخیص مشکل در جامعه آغاز شد که طی آن گروه های دانشجویان به اعمال تغییرات نهایی در پرسشنامه ها پرداخته و مقرر شد حجم نمونه نهایی را نیز با استفاده از نتایج پیش آزمون پرسشنامه (برروی  حداقل 10 و حداکثر 20 نفر) محاسبه نمایند. بر این اساس گروه های 4 و 3 توانستند پرسشنامه گروه خود را در وقت صبح نهایی کرده و برای انجام پیش آزمون پرسشنامه های خود رهسپار فیلد مربوطه (منطقه چاهستانیها و منطقه درخت سبز) شوند. اتمام پرسشنامه برای گروه 2 و 1 (منطقه خیابان شهید جعفری و منطقه دوهزار) اندکی بطول انجامید که در نتیجه آنان در بعد از ظهر روز دهم موفق شدند به فیلد های مورد مطالعه گروه خود مراجعت نموده و مراحل پیش آزمون را انجام دهند. ساخت فایل اکسل، ورود داده های پیش آزمون، محاسبه شاخص پایائی (آلفای کرونباخ)، و تعیین حجم نمونه نهایی براساس نتیجه پیش آزمون از وظایف گروه های دانشجویان پس از بازگشت به ایستگاه در ساعات اولیه شب به شمار می رفت. در نهایت گزارش شبانه (11-9 شب) به ارائه نتایج پیش آزمون و حجم نمونه نهایی توسط گروه ها اختصاص داشته و دانشجویان درس آموخته های خود را طی تکمیل پرسشنامه در فیلد با دیگران در میان گذاشتند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات فعالیتهای روزانه گروه های دانشجویان طی هفته اول می توانید به پورتال ایستگاه های تحقیقات بهداشتی دانشکده بهداشت به آدرس:

http://sph.tums.ac.ir/portal/Home/?52539/ ایستگاههای-تحقیقات-بهداشتی

و یا به کانال تلگرامی ما به آدرس :

مراجعه بفرمائید.

کلیدواژه ها
مدیر سایت
Author:

مدیر سایت

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter the text inside the security image