کارگاه پدافند غیر عامل

برگزاری کارگاه پدافند غیر عامل، با حضور دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها

کارگاه پدافند غیر عامل، با حضور دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها برگزار شد.

کارگاه یک روزه پدافند غیر عامل روز سه شنبه  22 آذر 1401، با حضور دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها، در سالن شورای ساختمان شماره 2 دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این کارگاه دکتر امیراحمد اخوان استاد گروه در خصوص مبانی و جنبه های مختلف پدافند غیرعامل، مبانی پدافند زیستی با تاکید بر پدافند زیستی در نظام سلامت و نقش بندپایان در تهدیدات زیستی (تهدید شناسی بندپایان) مباحثی را بیان کرد.
در پایان شرکت کنندگان در دو کار گروه مجزا و مبتنی بر سناریو های حملات زیستی و پدافند زیستی،  نحوه  مقابله با حملات و تروریسم زیستی در حیطه سلامت را  تمرین کردند.

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter the text inside the security image