گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

جلسه شورای عمومی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه باناقلین بصورت مجازی

برگزاری جلسه شورای عمومی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه باناقلین بصورت مجازی از طریق skyroom

جلسه شورای عمومی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه باناقلین بصورت مجازی در روز سه شنبه 30 اردیبهشت ۱۳۹۹ از طریق skyroom  تشکیل شد.
پس از خوش آمد گویی دکتر صداقت و تشکر از دکتر حنفی برای فراهم آوردن مقدمات جلسه، موارد مختلف مطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت.
شروع کلاس های دانشجویان جدید الورود در نیمسال آینده با توجه به، به تعویق  افتادن آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مسئله مهم دیگر، این که با ادامه بیماری کرونا و پس از آن، برگزاری کلاس های نظری در  ترم آینده بصورت مجازی و برگزاری دروس عملی و نحوه برگزاری آنها باید مورد بررسی قرار گیرد تا ضمن برگزاری کلاس ها اصول بهداشتی و ایمنی دانشجویان و اساتید بطور کامل رعایت شود.
مسئله دیگری که مطرح شد، کارآموزی دانشجویان در تابستان ۱۳۹۹ بود. درخواست دانشگاه تربیت مدرس برای انجام کارآموزی  دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری های آن دانشگاه، همانند سال های گذشته، همراه با دانشجویان دانشکده بهداشت _ دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح و مورد موافقت قرار گرفت ولی برنامه ریزی ، زمان بندی و اخذ مجوز به جلسات آتی موکول گردید. در ادامه نامه ها و عناوین پایان نامه های دانشجویان مطرح و موردتبادل نظر قرار گرفت.