سه شنبه 06 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1398/08/25 - 13:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 355
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

برگزاری دومین کنگره بین المللی بیماریهای منتقله توسط بندپایان و تغییرات اقلیمی و چهارمین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران

دومین کنگره بین المللی بیماریهای منتقله توسط بندپایان و تغییرات اقلیمی و چهارمین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران با حضور استادان گروه حشره شناسی دانشکده بهداشت در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، این کنگره بین المللی  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تاریخ 22تا 24 آبان 98، با حضور استادان گروه حشره شناسی پزشکی دانشکده بهداشت برگزار شد.نشست های تخصصی این کنگره؛ بیماری های منتقله توسط آادس ها و تغییرات اقلیمی،  مالاریا، آفت کش ها و مبارزه با ناقلین،  آفات شهری،  لیشمانیوز،  حشره شناسی قانونی و لارو درمانی و پژوهش های دانشجویی بود.

 

همچنین، شرکت کنندگان در خصوص علم، سیاستگذاری و اجرای برنامه های مراقبت و مبارزه با بندپایان برای ارتقای تاب آوری نظام سلامت در برابر  بیماری های نوپدید و بازپدید منتقله توسط بندپایان در شرایط طبیعی و نیز بعد از حوادث غیر مترقبه بحث و تبادل نظر کردند.

 

در  این کنگره بین المللی متخصصانی از کشورهای  ایتالیا، غنا، نیجریه، هند، کنیا، افغانستان، اردن و ترکیه حضور داشتند.

 

اعضای هیات علمی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمد مهدی صداقت، دکتر حسن وطن دوست، دکتر محمدعلی عشاقی، دکتر یاور راثی، دکتر حمیدرضاباصری، دکتر جواد رفیع نژاد، دکتر موسی کاظمی، دکتر احمدعلی حنفی بجد و دکتر کامران اکبرزاده از اعضای اصلی پنل های تخصصی و سخنرانان ویژه این نشست علمی بودند.

 

نمایش فعالیت های پژوهشی دانشجویان گروه حشره شناسی دانشکده بهداشت به صورت سخنرانی و ارائه پوستر در این کنگره چشمگیر بود و برخی از آن ها موفق به کسب رتبه اول و جایزه ویژه کنگره شدند. در انتهای  این نشست علمی چالش های اصلی موجود بر سر راه،  پاسخ به مشکلات از طریق انجمن علمی حشره شناسی پزشکی ایران و درس آموخته های این چالش ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادات مهم در خصوص دستاوردهای مقابله با بیماری های نوپدید و بازپدید در تعامل با بخش های  سیاست گذاری و اجرا در بخش سلامت ارائه شد.

 

مقرر شد با توجه به نیازسنجی دانشجویان حاضر در کنگره، کارگاه های تخصصی آفات شهری و نیز مبارزه با بندپایان در شرایط اضطرار و بحران برگزار شود.

 

در حاشیه این کنگره علمی، از مقام علمی اساتید این رشته؛ دکتر سیاوش تیرگری و دکتر محمدرضا یعقوبی ارشادی( استاد بازنشسته دانشکده بهداشت)، از پیشکسوتان علم حشره شناسی پزشکی و دکتر وطن دوست (استاد دانشکده بهداشت) و دکتر عنایتی بعنوان دانشمندان یک درصد برتر ESI تقدیر بعمل آمد و در مراسمی از تمبر یادبود کنگره رونمایی شد.

 

در پایان مصوب شد که سومین کنگره بین المللی بیماریهای منتقله توسط بندپایان و تغییرات اقلیمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سال 1400شمسی برگزار شود.

  • گروه خبری : گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها
  • کد خبر : 208336

تصاویر

تنظیمات پس زمینه