دیدار هیات رئیسه دانشکده بهداشت با استاد برجسته دکتر عزت الدین جوادیان

روابط عمومی دانشکده بهداشت،هیأت رئیسه دانشکده بهداشت به همراه تنی چند از اعضاء هیأت علمی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین و دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان به دیدار دکتر جوادیان استاد برجسته دانشکده بهداشت رفتند.

هیأت رئیسه دانشکده بهداشت به همراه تنی چند از اعضاء هیأت علمی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین و دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان به دیدار دکتر جوادیان استاد برجسته دانشکده بهداشت رفتند. در این دیدار که در یک محیط صمیمانه در منزل مسکونی استاد شکل گرفت جناب آقای دکتر اکبری ساری مراتب سپاسگزاری و تقدیر ریاست دانشگاه را به ایشان اعلام داشتند. در این نشست استاد جوادیان مروری بر خاطرات دوران خدمت خود در اقصی نقاط کشور داشتند. ایشان فرصت های خوبی که امروزه در اختیار جوانان در خدمت به کشور فراهم آمده را برشمردند و اظهار داشتند در چهل سال قبل تیم های دانشکده بهداشت به نحوی ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در فیلد را انجام می دادند که گویی در بهترین شرایط محیطی در حال خدمت هستند و گرمای طاقت فرسای جنوب و خدمت در آنجا را حین آموزش،کار و پژوهش می دیدند و بدون بهانه جوئی بهترین شرایط را در سخت ترین وضعیت آفریدند. این دیدار به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت و به دنبال عدم امکان حضور استاد جوادیان در مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت تدارک دیده شد.