شورای عمومی گروه اکولوژی انسانی

برگزاری جلسه شورای عمومی گروه اکولوژی انسانی

بحث پیرامون بازنگری کوریکولوم رشته انجام شد و با توجه به اینکه کوریکولوم فعلی دربرگیرنده موضوعات مهم رشته اکولوژی انسانی نیست، در آینده نزدیک انشالله مدیران سه گروه اکولوژی تهران، یزد و کرمان در این زمینه جلسه مشورتی برگزار خواهند کرد. پیرامون برگزاری همایش اکولوژی انسانی و توسعه پایدار بحث و تبادل نظر شد. انجام این برنامه نیازمند همکاری هر سه دانشگاه و دانش آموختگان رشته است که در آینده نزدیک باید بصورت جدی بحث و بررسی و برنامه ریزی شود.

جلسه شنبه 16 شهریورماه 98 با حضور دکتر اخوان ، سرپرست گروه، دکتر حنفی بجد ، معاون آموزشی گروه، و دکتر احمدخانی ها، معاون پژوهشی گروه، برگزار شد.
مصوبات جلسه:

1. واحد درسی کارآموزی دانشجویان ورودی 97 بصورت فشرده در شبکه بهداشتی شهرستان اسلامشهر واقع در جنوب تهران برگزار خواهد شد.
  2. در خصوص انتخاب استاد راهنمای پایان نامه مصوب شد استاد راهنمای اول پایان نامه الزاما از گروه اکولوژی انسانی دانشکده باشد. راهنمای دوم و مشاورین می‌توانند از سایر گروه‌های دانشکده بهداشت یا سایر دانشگاه‌ها نیز انتخاب شوند.
  3. عناوین پایان نامه ها حتما باید در قالب اولویت‌های پژوهشی اعلام شده توسط گروه باشد.
  4. بحث پیرامون بازنگری کوریکولوم رشته انجام شد و با توجه به اینکه کوریکولوم فعلی دربرگیرنده  موضوعات مهم رشته اکولوژی انسانی نیست، در آینده نزدیک انشالله مدیران سه گروه اکولوژی تهران، یزد و کرمان در این زمینه جلسه مشورتی برگزار خواهند کرد.
  5. ارتباط بین المللی گروه به منظور تبادل استاد و دانشجو نیز مورد بحث قرار گرفت. در این راستا فرصت پیش آمده در زمینه ارتباط با دانشگاه زوریخ مطرح شد.
  6. پیرامون برگزاری همایش اکولوژی انسانی و توسعه پایدار بحث و تبادل نظر شد. انجام این برنامه نیازمند همکاری هر سه دانشگاه و دانش آموختگان رشته است که در آینده نزدیک باید بصورت جدی بحث و بررسی و برنامه ریزی شود.