جلسه معارفه دانشجویان

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه اکولوژی انسانی

جلسه معارفه دانشجویان ورودی 1399 گروه اکولوژی انسانی در مقطع کارشناسی ارشد، با جناب آقای دکتر اخوان، مدیر محترم گروه اکولوژی انسانی، و دکتر احمدعلی حنفی بجد، نماینده آموزشی گروه و دانشجویان پذیرفته شده جدید، روز یکشنبه 10 اسفندماه 1399 بصورت مجازی برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر اخوان ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان نو ورود، مطالبی را پیرامون سابقه گروه اکولوژی انسانی دانشکده بهداشت و وضعیت موجود بیان کردند. در ادامه چهار نفر دانشجوی ورودی جدید (خانم ها شرفکندی، محمدزاده، روشن ضمیر و آقای دهقان) به معرفی خود پرداختند. در این جلسه دکتر حنفی بجد نیز ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان نکاتی را پیرامون مسائل و آیین نامه های آموزشی  دوره کارشناسی ارشد به دانشجویان ارائه کردند.