پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته اکولوژی انسانی

گروه اکولوژی انسانی از قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده بهداشت بوده که از سال 1345 فعالیت­های خود را آغاز نموده و پس از انقلاب فرهنگی نیز به شکل گسترده با گروه­هایی مانند: ژنتیک، تغذیه و بیوشیمی، جمعیت و بهداشت باروری همکاری داشته و در سال 1371، به صورت گروهی مستقل در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به فعالیت خود ادامه داده است.

با پیگیری های انجام شده توسط گروه اکولوژی انسانی، به استناد رای صادره در دویست و شصت وسومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ 96/10/17 با راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد اکولوژی انسانی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت بعمل آمد. این گروه ان شاء الله از مهر ماه 1397 پذیرای دانشجویان کارشناسی ارشد اکولوژی انسانی خواهد بود.