گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

برگزاری نشست مشترک گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین با حضورخانم دکتر شکیبازاده معاون آموزشی و خانم دکتر سجادی

دکتر صداقت در مورد تغییر نام گروه با توجه به تغیر نام رشته در مقاطع تحصیلی مختلف ، برد تخصصی و انجمن علمی از حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین به " بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها" توضیحاتی ارائه کردند هم چنین در مورد بخش ها با توجه به شرایط و نیاز های امروز و پیش بینی آینده،نکات پیشنهادی گروه که طی ماه ها و جلسات متعدد گروه بررسی شده بود را به استحضار حاضرین رساندند .

در ابتدای جلسه خانم دکتر شکیبازاده توضیحاتی پیرامون طرح بررسی ساختار دانشکده بهداشت و گروه های آموزشی ارائه کردند. خانم دکتر سجادی نیز مطالبی در مورد ساختار فعلی گروه حشره شناسی پزشکی، بخش ها و نیاز ها اعم از نیروی انسانی، فضا و تجهیزات مطرح کردند. سپس دکتر صداقت به شرح خلاصه ای از فعالیت های گروه پرداخت و به سوالات مطرح شده نیز پاسخ داده شد. دکتر صداقت در مورد تغییر نام گروه با توجه به تغیر نام رشته  در مقاطع تحصیلی مختلف ، برد تخصصی و انجمن علمی از حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین به " بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها" توضیحاتی ارائه کردند هم چنین در مورد بخش ها با توجه به شرایط و نیاز های امروز و پیش بینی آینده،نکات پیشنهادی گروه که طی ماه ها  و جلسات متعدد گروه بررسی شده بود را به استحضار حاضرین رساندند  .
 بر این اساس بخش های گروه شامل

• بیماری های منتقله توسط بندپایان
  • کنترل ناقلین و آفات شهری
  • بیوتراپی، حشره شناسی قانونی و مگس های مهم از نظر پزشکی
  • جوندگان مهم از نظر پزشکی، بندپایان سمی، زهراگین و بیماریزا است.

در ادامه جلسه همکاران گروه نظرات خود را ابراز داشتند.