انتصاب دکتر مهناز آشورخانی به عنوان مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت

دکتر ندافی رئیس دانشکده بهداشت؛ دکتر مهناز آشورخانی را به عنوان مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، شنبه 13 آذر 1400، دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده؛ دکتر مهناز آشورخانی را به عنوان مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت منصوب و در نامه ای از زحمات دکتر عادل مظلومی مدیر پیشین تشکر و قدردانی کرد.

متن ابلاغ و نامه قدردانی:

سرکار خانم دکتر مهناز آشورخانی
عضو محترم هیات علمی دانشکده بهداشت

با سلام و احترام
    دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت به عنوان نهاد مسئول و متولی اصلی ارتقای کیفیت آموزش و فرایندهای آموزشی و روزآمد نمودن برنامه ها و روش های آموزشی با رویکردهای نوین و نوآورانه محسوب می گردد.
با عنایت به اهمیت روزافزون و تاکید مستمر دانشگاه بر ارتقای کیفیت آموزشی و خدمات و فرایندهای آموزشی و با نظر به تجربیات و سوابق علمی سرکارعالی، بدینوسیله به مدت 2 سال بعنوان "مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت" منصوب می شوید.
توفیقات روزافزون سرکارعالی را در انجام وظایف محوله از خداوند متعال خواستارم.

رئیس دانشکده

جناب آقای دکتر مظلومی
عضو محترم هیات علمی دانشکده بهداشت

با سلام و احترام
   بدون تردید کیفیت فرایندهای آموزشی دانشکده در گرو فعالیت های دفتر توسعه آموزش بعنوان بازوی فکری معاونت آموزش می باشد. به این وسیله مراتب سپاس خود را از زحمات ارزشمند و صادقانه جنابعالی در زمینه پیشبرد اهداف دفتر و معاونت تقدیم می‌ دارم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت می نمایم.
امیدوارم دانشکده همچنان از تجارب و توانمندی های شما بهره مند گردد.

دکتر کاظم ندافی
رئیس دانشکده
نسیبه جلالوند

نسیبه جلالوند