ارائه پوستر دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا در سمینار مجازی با موضوع تاب آوری اجتماعی زنان در حوادث و بلایا روز دوشنبه 1400/4/28 که توسط موسسه آموزش عالی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

سمینار مجازی با موضوع "تاب آوری اجتماعی زنان در حوادث و بلایا" روز دوشنبه 1400/4/28 توسط موسسه آموزش عالی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در بخشی از  این سمینار که مربوط به ارائه پوسترهای برگزیده بود، از  گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران پوستر با عنوان "عوامل موثر بر تاب آوری اجتماعی زنان در جهان گیری کووید- 19" که توسط دکتر کیومرث اله بخشی عضو هیات علمی و استادیار این گروه نهیه شده بود، برگزیده شد. همچنین در تهیه این پوستر، آقای احمد کاملی و خانم لیلا کوچکی نژاد ارم ساداتی، 2 تن از دانشجویان دکتری سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران مشارکت داشتند.

Key Words