جلسه مجازی شورای آموزشی گروه سلامت در حوادث و بلایا مورخ 99/12/2

جلسه مجازی شورای آموزشی گروه سلامت در حوادث و بلایا مورخ 99/12/23 با حضور اعضای هیات علمی و کارشناس گروه بصورت مجازی برگزار شد.

در ابتدا خانم خدیجه اکبری دانشجوی دکتری سلامت در حوادث و بلایا به بررسی موضوع پروپوزال خود تحت عنوان "تدوین مدل مفهومی و عملکردی پاسخ حوزه سلامت روان در مواجهه با اپیدمی بیماری های واگیر" پرداخت و سپس اساتید محترم حاضر در جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات پرداختند. همچنین مقرر گردید خلاصه انگلیسی پروپوزال فوق جهت دریافت راهنمایی از کارشناسان سلامت روان EMRO و همکاران جناب آقای دکتر اردلان توسط خانم اکبری تهیه شود.
سپس آقای دکتر استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا گزارش اقدامات سال 1399 را به قرار ذیل عنوان کرد: توسعه نیروی انسانی- تعداد مقلات چاپ شده – تعداد فارغ التحصیلان- تعداد دانشجویان- کمک های جدید ملی و بین المللی
همچنین ایشان در خصوص برنامه های سال 1400 تحت عناوین توسعه همکاری های ملی و بین المللی- برگزاری کارگاههای مورد نیاز دانشجویان- فراهم آوردن زمینه های تحقیقات- بستر سازی جهت فعالیتهای بین المللی گروه- جذب یک نفر عضو هیات علمی- جذب دانشجویان کارشناسی ارشد سلامت در حوادث و بلایا و پدافند غیر عامل، توضیحات لازم را به سمع  نظر حاضرین رساند.
Key Words