دفاع پایان نامه خانم دکتر طاهره یعقوبی

چهاردهمین پایان نامه دکتری در دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا با عنوان طراحی سامانه تصمیم گیری تخلیه اضطراری بیمارستان در پاسخ به حوادث و بلایا در ایران توسط سرکار خانم دکتر طاهره یعقوبی دردانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران دفاع شد .

چهاردهمین پایان نامه دکتری در دپارتمان سلامت درحوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 22 آبان سال جاری توسط سرکار خانم دکتر طاهره یعقوبی با عنوان  طراحی سامانه تصمیم گیری تخلیه اضطراری بیمارستان در پاسخ به حوادث و بلایا در ایران برگزار شد.این پایان نامه با راهنمایی های جناب آقای دکتر خراسانی زواره و جناب آقای دکتر علی اردلان و مشاوره جناب آقای دکتر خانکه ، جناب آقای دکترنجاتی ، جناب آقای دکترعبادی و جناب آقای دکتر استاد تقی زاده  به ثمر رسید .شایان ذکر است که به ‌علت وقوع زلزله غم انگیز در غرب کشور و حضور آقای دکتر اردلان  استاد راهنما در استان کرمانشاه جهت  پیگیری ارائه خدمات در مناطق زلزله زده  و حضور آقای دکتر خانکه در EOC وزارت بهداشت جهت هدایت عملیات پاسخ به این حادثه ، این جلسه  با اجازه این اساتید و بدون حضور این بزرگواران انجام گرفت .