صد و بیست و دومین جلسه ژورنال کلاب دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا

صد و بیست و دومین جلسه ژورنال کلاب دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا در تاریخ سه شنبه 28 بهمن ماه 1399 با موضوع مطالعه مرور گسترده بر مقیاس های تاب آوری بزرگسالان برای ارایه ابزار اولیه سنجش تاب آوری مراقبین سلامت در بلایا به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دپارتمان، روزسه شنبه ، 28 بهمن 99 ، ژورنال کلاب  با موضوع مطالعه مرور گسترده بر مقیاس های تاب آوری بزرگسالان برای ارایه ابزار اولیه سنجش تاب آوری مراقبین سلامت در بلایا به صورت آنلاین برگزار شد.
در این ژورنال کلاب که با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی، اساتید، متخصصان و دانشجویان سلامت در بلایا برگزار شد، محسن نوری دانشجوی دکتری سلامت در حوادث و بلایا به تشریح تفاوت های مرور گسترده با مرور سیستماتیک پرداختند .
نوری با اشاره به این که در مطالعات مرور گسترده  ارزیابی کیفی مقالات صورت نمی گیرد گفت: مطالعات اسکوپینگ به شکل سریع برای مرور وسیع کلیه شواهد پیرامون یک موضوع خاص انجام می گیرد و ارزیابی کیفیت مقالات ممکن است باعث حذف تعدادی از شواهد گردد.  از این رو  مطالعات اسکوپینگ بدون در نظر گرفتن کیفیت مطالعات انجام میشود و به جهت ابهامات دانشجویان در بحث مطالعات اسکوپینگ مقرر شد جهت تمرکز و توجه بیشتر دانشجویان ضمن پیشنهاد دکتر استاد تقی زاده و موافقت سایرین جلسه بعد به همین موضوع در مقاله پرداخته می شود و ارائه کوتاهی در خصوص مقایسه systematic review و scoping review انجام گردد.

Key Words