نشست مجازی "مروری بر سی سال مدیریت بحران در جامعه ایران"

کشور ایران همواره در معرض مخاطرات طبیعی و انسان ساخت بوده است. در طول سالیان گذشته درسهای زیادی از این حوادث گرفته شده است و درسهای زیادی نیز فراموش شده اند. با توجه به رخداد سی امین سالروز زلزله منجیل در 31 خرداد 1369 و همچنین بروز پاندمی کوید 19 در جهان، مرور درس آموخته های جامعه ایران در طول این سی سال ضروری به نظر می رسد. بر این اساس دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت اقدام به برگزاری وبینار یک روزه "مروری بر سی سال مدیریت بحران در جامعه ایران" نموده است. در این وبینار 6 نفر از اساتید ملی و بین المللی به بیان دیدگاههای خود در خصوص مدیریت بحران خواهند پرداخت. این وبینار در روز دوشنبه 99/4/2 از ساعت 10 الی 12 برگزار می گردد.
از علاقه مندان دعوت می شود جهت شرکت در این نشست به آدرس ذیل مراجعه فرمایید.
لینک شرکت در وبینار:

Key Words