نوزدهمین جلسه از محموعه جلسات گفت وشنود گروه تغییر اقلیم و سلامت

نوزدهمین جلسه از محموعه جلسات گفت وشنود گروه تغییر اقلیم و سلامت پژوهشکده محیط زیست مورخ 99/8/26 بصورت مجازی برگزار شد.

نوزدهمین جلسه از محموعه جلسات گفت وشنود گروه تغییر اقلیم و سلامت پژوهشکده محیط زیست به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا، با سخنرانی دکتر احمد حنفی بجد دانشیار گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه مورخ 26/8/99 بصورت آنلاین برگزار شد. در این جلسه اثرات تغییر اقلیم بر انتشار انواع پشه مالاریا در ایران بحث شد. جهت انجام این مطالعات استخراج داده ها بر اساس مدلینگ توزیع مالاریا در کشور و سناریوهای آینده طراحی شده است. متغیرهایی نیز روی مدل های سناریو نویسی موثرند، مانند پاندمی کرونا، خشکسالی، سیل و ... که نیازمند سیاستگذاری های ملی جهت کنترل مالاریا می باشد.

Key Words