برگزاری دوره روش تحقیق و پروپوزال نویسی

این دوره که با تدریس دکتر هلاکویی استاد گروه اپیدمیولوژی و همکاران ایشان برگزار گردید، 22 نفر از دانشجویان دانشکده های مختلف شرکت داشتند. این دوره به صورت تئوری و عملی برگزار گردید، به گونه ای که بعد از طرح هر موضوع به صورت تئوری، کار عملی به صورت گروهی و زیر نظر هماهنگ کننده ها انجام می گردید و گام به گام پروپوزال توسط شرکت کننده ها تکمیل می گردید.

این دوره که با تدریس دکتر هلاکویی استاد گروه اپیدمیولوژی و همکاران ایشان برگزار گردید،  22 نفر از دانشجویان دانشکده های مختلف شرکت داشتند.

در هر مرحله و نیز در پایان دوره ، هر یک از گروه ها به ارائه گزارش کار (پروپوزال کامل شده زیر نظر هماهنگ کننده گان دوره)، پرداخته و اشکالات کار مطرح و بازخورد مناسب به آنها داد شد.

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter the text inside the security image