مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی

برگزیده شدن دانشجویان دانشکده بهداشت در مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی / تبریک مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت

دانشجویان دانشکده بهداشت در مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، الهه امیر خلیلی دانشجو ارشد رشته بهداشت ایمنی و مواد غذایی، محمد حیدریان منش دانشجو ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و خاطره خانجانخانی دانشجو دکترا سیاستگذاری سلامت دانشکده بهداشت در مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی برگزیده شدند.

این مسابقه ویژه دانشجویان رشته- مقاطع مختلف علوم پزشکی دانشگاه بود که اطلاع رسانی برای شرکت در آن در هفته آموزش سال جاری انجام شد.

توضیح اینکه: مسابقه تدوین محتوای الکترونیکی، به پیشنهاد مرکز مطالعات و توسعه آموزش و با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه، با هدف مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در حوزه توسعه آموزش اجرا شد. علاقمندان به شرکت در مسابقه، محتوای الکترونیکی را بر مبنای موضوع درخواستی دانشکده محل تحصیل خود تهیه و ارسال کردند، پس از انجام مراحل داوری در سطح دانشکده و دانشگاه، اسامی برگزیدگان برای دریافت هدایا به واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان اعلام شد.

همچنین دکتر مهناز آشورخانی مدیر دفتر توسعه آموزش این موفقیت را به دانشجویان تبریک گفت.

متن تبریک:

بسمه تعالی

تبریک به خانواده دانشکده بهداشت و تقدیر از دانشجویانی گرامی، الهه امیر خلیلی، محمد حیدریان منش، طاهره خانجانخانی که در رقابت "تدوین محتوای الکترونیکی" که توسط واحد توانمندسازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت آموزشی دانشجویان در کنگره هفته آموزش سال جاری دانشگاه برگزیده شدند.

امید است که در رقابت های آینده شاهد درخشش دانشجویان توانمند دانشکده بهداشت باشیم.

دکتر مهناز آشورخانی

مدیر دفتر توسعه آموزش

نسیبه جلالوند

نسیبه جلالوند