معافیت از پرداخت شهریه دانشجویان

دانشجویانی که دارای شرایط ذیل بوده و با موافقت دانشگاه مبدا به دانشکده منتقل یا میهمان شده اند از پرداخت شهریه معاف می­باشند.

1- فوت یا معلولیت سرپرست خانواده دانشجو بعد از قبولی وی در دانشگاه بطوریکه وی به تشخیص مراجع قانونی به عنوان کفیل خانواده شناخته شود.

2- بیماری صعب العلاج یا معلولیت موثر دانشجو بعد از قبولی وی در دانشگاه، به نحوی که به تشخیص شورای پزشکی دانشگاه قادر به ادامه زندگی به طور مستقل نباشد و ضرورت انتقال وی محرز شود.

3- ازدواج رسمی و دائمی دانشجوی دختر بعد از قبولی وی در دانشگاه، که محل تحصیل یا اشتغال شوهر به تایید مراجع ذیربط، در شهر دیگری باشد.

4- دانشجویان انتقالی / میهمانی که نمره علمی کد رشته محل در دانشگاه مقصد را کسب نموده اند.

بدیهی است دانشجویان میهمان و انتقالی شهریه پرداز از سایر دانشگاهها ملزم به پرداخت شهریه بوده و مشمول بخشنامه مذکور نمی­باشد.