انتصاب دکتر عباس استاد تقی زاده به عنوان سرپرست ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس

رئیس دانشکده بهداشت، دکتر عباس استاد تقی زاده را به عنوان سرپرست ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، یکشنبه یک اسفند 1400، دکتر کاظم ندافی در حکمی  دکتر عباس استاد تقی زاده را به عنوان سرپرست ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس منصوب و از دکتر هلاکوئی مدیر پیشین تشکر و قدردانی کرد.

متن حکم:

جناب آقای دکتر عباس استاد تقی زاده

عضو محترم هیات علمی دانشکده بهداشت

سلام علیکم

با عنایت به نامه شماره 21217/51/11/98 مورخ 23/10/98 مبنی بر واگذاری اداره امور ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس به دانشکده بهداشت، با توجه به سوابق علمی و اجرائی ارزشمند جنابعالی، به عنوان سرپرست ایستگاه مذکور انتخاب می‌شوید. با عنایت به دستاوردهای پرافتخار و نقش محوری ایستگاه های آموزشی- تحقیقاتی دانشکده در ارتقای سلامت جامعه در طی چند دهه گذشته ، انتظار می رود در این دوره جدید نیز که جامعه و نظام سلامت همچنان با مسائل و مشکلات متعدد و مختلفی رو به رو است حداکثر توان و تلاش خود را بکار گیرید تا از ظرفیت ایستگاه مذکور در راستای پاسخگوئی به نیازهای اساسی نظام سلامت استفاده فعال و بهینه صورت گیرد. برخی وظائف و کارکردهای مهم و مورد انتظار جهت انجام در ایستگاه مذکور به شرح زیر می باشد:

1. ایجاد بستر و شرایط مناسب برای توسعه آموزش های میدانی با کیفیت و مهارت محور و دوره های کارآموزی و کارورزی با رویکرد توانمندسازی دانشجویان و جامعه
  2. ایجاد بستر و شرایط مناسب برای انجام پژوهش های کاربردی مسئله محور در عرصه با رویکرد پاسخگوئی به نیازهای اصلی نظام سلامت
  3. تعامل فعال و سازنده با اساتید و مدیران تمام گروه های آموزشی دانشکده به منظور جلب مشارکت فعال و موثر ایشان در استفاده از امکانات و ظرفیت های ایستگاه مذکور برای حل مشکلات سلامت جامعه
  4. تعامل فعال و سازنده با دانشگاه های علوم پزشکی آن منطقه و سایر نهادهای علمی مرتبط به منظور تقویت و توسعه همکاری‌های بین بخشی در راستای حل مشکلات اصلی سلامت آن منطقه
  5. برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت ملی و منطقه ای در راستای پاسخ به نیازها و اولویت های اصلی نظام سلامت
  6. ارزیابی دوره ای نیازهای سلامت جامعه و طراحی و اجرای برنامه های اولویت دار و رصد پیشرفت اجرای برنامه ها

امیدوارم با تلاش و پشتکار و استعانت از خداوند متعال در راستای انجام وظائف محوله موفق باشید.

دکتر کاظم ندافی

رئیس دانشکده بهداشت

متن نامه قدردانی از دکتر هلاکوئی:

جناب آقای دکتر هلاکوئی

استاد محترم دانشکده بهداشت

با سلام و احترام

توفیق خدمت به انسانها بویژه در زمینه آموزشی، پژوهشی و عرصه های مختلف سلامت فرصت بی نظیر و پر افتخاری است که خداوند متعال برای سال های متمادی نصیب جنابعالی فرموده است تا علاوه بر رضایت او، رضایت خلق را نیز بدست آورید. این خدمت صادقانه و بی منت قطعا نزد خالق متعال ماجور خواهد بود.

بدینوسیله لازم می دانم از زحمات بی دریغ شما استاد گرامی در مدیریت ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس تقدیر و تشکر نموده و سلامتی و موفقیت روز افزون شما را از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم.

دکتر کاظم ندافی

رئیس دانشکده بهداشت