مراسم قدردانی از کارکنان نمونه و بازنشسته دانشکده بهداشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دوشنبه 24 شهریور 99،مراسم قدردانی از بازنشستگان و کارمندان نمونه دانشکده بهداشت در سال 1399-1398  با حضور دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده، دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون اداری مالی دانشکده، دکتر سیمین ناصری معاون پژوهشی دانشکده، تعدادی از کارکنان و کارکنان نمونه برگزار شد.
در این مراسم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی انجام شد؛ با اهدا هدایا و لوح تقدیر از کارمندان نمونه قدردانی شد و برای کارکنان بازنشسته  یادبودی در نظر گرفته شده بود که به ایشان تقدیم خواهد شد.
کارمندان نمونه: فاطمه عجمی نژاد از کارکنان گروه ویروس شناسی دانشکده، رضا ایزدی مسئول خدمات دانشکده، علی اکبر چاوندر از نیروهای خدمات دانشکده و کارمندان بازنشسته:  سهراب عارفی، محمود شریعت، حسن کتی، غلامرضا اسکندری، خسرو پازوکی، حسن پازوکی، کبری زرمغربی بودند.

گالری تصاویر