دانشکده بهداشت | دکتر اکبری ساری: آموزش‌دادن دانشجویان و انجام تحقیقات کاربردی نظام سلامت کشور برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد

سه شنبه 25 آذر 1404
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/04/20 - 11:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 874
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در حاشیه نشست رئیس دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی

دکتر اکبری ساری: آموزش‌دادن دانشجویان و انجام تحقیقات کاربردی نظام سلامت کشور برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد

مدیرگروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشگاه با تأکید بر اینکه سعی داریم به‌نظام سلامت کشور کمک بیشتری کنیم؛ گفت: باید دانش تولید شده را ترویج دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه نشست رئیس دانشگاه با مدیران گروه‌های آموزشی که به‌منظور بررسی و تبادل‌نظر در زمینه مهم‌ترین برنامه‌های آموزشی 15 تیر 1401 در تالار دارالفنون برگزار شد، دکتر علی اکبری ساری مدیر گروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت با اشاره به اینکه این در گروه در دانشکده بهداشت دانشگاه مستقر و 
حدود 250 دانشجو در این گروه مشغول به ادامه تحصیل هستند؛ گفت:  همان‌طور که از عنوان گروه مشخص است گروهی است که در حیطه مدیریت،  سیاستگذاری و اقتصاد سلامت کار می‌کند.
وی یادآور شد: از جهت آموزش‌دادن دانشجویان نظام سلامت کشور و انجام تحقیقات کاربردی موردنیاز نظام سلامت کشور این گروه اهمیت دارد و در سال‌های پیش رو بر اهمیت گروه افزوده خواهد شد.  
دکتر اکبری ساری تصریح کرد: در شرایط کنونی تحریم‌های ظالمانه و همه‌گیری کووید 19، «اقتصاد و رفاه اجتماعی» را تحت‌الشعاع قرار داده است، منابع نظام سلامت خیلی محدود است و در سال‌های پیش رو خیلی بعید است که کشور این توانمندی و  تاب‌آوری اقتصادی را داشته باشد که بتواند به‌راحتی منابع خیلی بیشتری را برای کشور تأمین کند، بنابراین آن چیزی که اهمیت پیدا می‌کند مدیریت و مصرف بهینه منابع است به‌طورکلی تا آنجایی که می‌توانیم و این هم الزاماً به معنی کم‌کردن هزینه‌ها یا کنترل هزینه‌ها نیست به معنی استفاده بهینه از منابع که شامل؛ نیروهای انسانی، تجهیزات، ساختمان و منابع مالی که در اختیارمان است، می‌شود.  
وی خاطرنشان کرد: گروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت می تواند در این حیطه دانش لازم را فراهم و ترویج کند و از تولید دانش گروه بهینه برای کمک به سیاستگذاری در نظام سلامت کشور استفاده کرد تا بتوانیم ان‌شاءالله نظام سلامت کشور را با بهره‌وری و کارایی بیشتر باکیفیت بهتر مدیریت و اداره کنیم.  
دکتر اکبری ساری متذکر شد: تصمیم داریم که از نظر کیفی، کمی، نیروی انسانی، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی شاهد توسعه و ارتقای گروه باشیم تا در آینده تا آنجایی که ممکن است به‌نظام سلامت کشور کمک بیشتری کنیم.  
 
  • کد خبر : 215149
کلمات کلیدی

ویدئوها

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه