انجمن بهداشت ایران سمینار واکسیناسیون آنفلوآنزا و مسائل مربوط به آن را برگزار می کند

انجمن بهداشت ایران با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران سمینار آنفلوآنزا و مسائل مربوط به آن را در تاریخ یکشنبه 19 شهریور 1402 برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، سمینار آنفلوآنزا و مسائل مربوط به آن یکشنبه 19 شهریور 1402 از ساعت 9 تا 11 صبح در سالن اجتماعات دانشکده یهداشت برگزار می شود.
با توجه به شروع فصل سرد سال و احتمال افزایش بیماری های تنفسی، سوالاتی در خصوص واکسیناسیون آنفلوآنزا  وجود دارد که این سمینار با هدف پاسخگویی به این سوالات برگزار می شود. دبیری این برنامه علمی را  دکتر علی اکبری ساری استاد سیاستگذاری سلامت و رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت به عهده دارد. هم چنین سخنران کلیدی این سمینار دکتر محمد مهدی گویا، رئیس سابق مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده

0 Comments for this article

comment