دوشنبه 16 مهر 1403

نشست ارائه راهکارهای آموزشی دانشکده های بهداشت

راهکارهای حضور دانشکده های بهداشت در عرصه اجتماعی تدوین می شود

اولین جلسه تدوین راهکارهای حضور دانشکده های بهداشت در عرضه های فعال ادغام یافته،آموزش با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم بهداشتی دانشگاه برگزار شد. با توجه به لزوم ادغام آموزش بهداشت در عرصه های بهداشتی جامعه و ابلاغ این ماموریت به دانشکده بهداشت از طرف وزارت بهداشت، اولین جلسه تدوین این راهکارها در دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در این جلسه ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر قناعتی رویکردهای دانشگاه را در تحقق این ماموریت تشریح کرد. وی ضمن اعلام اینکه در این دوره موضوع بهداشت در اولویت دانشگاه می باشد ابراز امیدواری کرد که با یک کار جهادی بتوان این ماموریت را هر چه سریعتر به نتیجه رساند.

دکتر قناعتی افزود: در این راستا آنچه مورد انتظار است این است که توسعه ارتباطات دانشکده ها با ذینفعان دیگر در نظر قرار گیرد.از نکات مهم دیگر هم توجه به دیپلماسی سلامت در جامعه است. وی افزود در این برنامه باید به موضوعات مهم روز از جمله استفاده از داده های کلان، هوش مصنوعی، سلامت جهانی،  و گرمایش زمین نیز توجه کرد.

بر اساس ماموریت اخیر وزارت بهداشت، مقرراست راهکارهای توسعه آموزش بهداشت در عرصه اجتماعی ظرف مدت یک ماه تدوین گردد.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده

0 Comments for this article

comment