اولین کارگاه آموزشی روش های تشخیص آزمایشگاهی لیشمانیوزها

اولین کارگاه آموزشی سه روزه روش های تشخیص آزمایشگاهی لیشمانیوزها در سال جاری با حضور یازده نفر از کارشناسان آزمایشگاه‌های بهداشتی از دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان (شادگان)، بهبهان (بهبهان)، دزفول (گتوند)، زاهدان (چابهار، سراوان، سوران، مهرستان)، کهکیلویه و بویراحمد (بویر احمد، دنا، گچساران) در روزهای 27 لغایت 29 شهریور ماه در آزمایشگاه های مرجع و آموزشی – پژوهشی لیشمانیوز گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت با هماهنگی آزمایشگاه مرجع سلامت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه در راستای برنامه مهارت آزمایی در خصوص آزمایش دید مستقیم لیشمانیوز پوستی (سالک) و نیز آشنایی با سایر روش های تشخیصی نظیر کشت، ایزولاسیون، کرایو پرزرویشن و بازیافت و نیز آزمون های سرولوژی آگلوتیناسیون مستقیم و آزمون سریع نواری rK39 بوده است.

لازم به ذکر است پس از ارزیابی پیش آزمون و پس آزمون درصد پاسخ‌های صحیح شرکت کنندگان از 4/78% به 9/98% ارتقا یافت.

مدرسین این کارگاه آقای دکتر محبعلی، خانم دکتر حجاران، خانم دکتر آخوندی، خانم دکتر الیکایی، آقای سطوت و خانم کاکویی بودند. ضمنا از همکاری های خانم سودابه حیدری، دانشجوی دکترای تخصصی انگل شناسی پزشکی در بخش هایی استفاده گردید.