پنجشنبه 29 شهریور 1403

دستاورد ارزشمند پژوهشگر حوزه ایمنی شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

موفقیت پایان نامه دکتری تخصصی فائزه مقصود در مجمع جهانی سلامت

تحقیقات دکتر فائزه مقصود در زمینه توید آنتی بادی های مونوکلونال خنثی کننده ویروس SARS-CoV-2 با راهنمایی دکتر شکری و دکتر امیری و مشاوره دکتر زرنانی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر جدی تهرانی از پژوهشگاه ابن سینا و دکتر کریستین موگ از دانشگاه استراسبورگ منجر به کسب رتبه اول در شورای "انتخاب پایان نامه برتر دانشگاه" برای معرفی به رقابت مجمع جهانی سلامت" شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،دانشکده بهداشت، تحقیقات دکتر فائزه مقصود در زمینه تولید آنتی بادی های مونوکلونال خنثی کننده ویروس SARS-CoV-2 با راهنمایی دکتر شکری و دکتر امیری و مشاوره دکتر زرنانی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر جدی تهرانی از پژوهشگاه ابن سینا و دکتر کریستین موگ از دانشگاه استراسبورگ منجر به کسب رتبه اول در شورای "انتخاب پایان نامه برتر دانشگاه"جهت معرفی به رقابت مجمع جهانی سلامت" شد. به دنبال عرضه نتایج این پژوهش به مجمع جهانی سلامت در رقابت با بیش از 20 دانشگاه معتبر دنیا، دکتر مقصود موفق به کسب رتبه سوم تحقیقات شد.

جزئیات بیشتر این پژوهش در لینک مصاحبه با دکتر مقصود در لینک https://sph.tums.ac.ir/Zpzvo در دسترس است.