مراسم معارفه و تکریم معاونان و مدیران پیشین و جدید دانشکده

مراسم معارفه و تکریم معاونان و مدیران پیشین و جدید دانشکده برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، یکشنبه 21 آذرماه ۱۴۰۰، مراسم معارفه و تکریم معاونان و مدیران پیشین و جدید دانشکده با حضور دکترکاظم ندافی رئیس دانشکده، معاونان، مدیران و کارکنان دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این مراسم  دکتر ندافی با تشکر از زحمات و خدمات دکترسیمین ناصر معاون پژوهشی، دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون اداری و مالی، دکتر الهام شکیبا زاده معاون آموزشی، دکتر عادل مظلومی مدیر مرکز توسعه آموزش و دکتر سحرناز نجات مدیر گروه اپیدمیولوژی و آمار پیشین دانشکده  تقدیر و تشکر کرد و برای معاونان و مدیران جدید آرزوی موفقیت در انجام امور را داشت.

در ادامه دکتر مهدی ناطق پور معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده  و حاج آقا خالص نژاد نماینده نهاد رهبری در داشکده به ترتیب سخنانی در خصوص خدمت و خدمت رسانی و اثرات دنیوی و اخروی آن بیان داشتند.

در انتها برنامه نیز با اهدا یادبودهایی از طرف دانشکده و بسیج دانشکده از ایشان قدردانی بعمل آمد.

نسیبه جلالوند
نویسنده: