چهارشنبه 07 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/10/17 - 13:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 790
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بازدید معاون بهداشت وزارت بهداشت و هیات همراه از دانشکده بهداشت

دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در بازدید از دانشکده بهداشت گفت: باید به جای واژه بهداشت و درمان از واژه سلامت استفاده کنیم و توجه را برای پیشگیری بیشتر کنیم چرا که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، شنبه 17 دی 1401، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر احمد جنیدی جعفری مشاور معاون بهداشت، دکتر کوروش اعتماد مدیر کل دفتر مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت، دکتر شهنام عرشی رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت، معاونان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده و کارشناسان وزارت بهداشت در نشست پیش از بازدید حضور داشتند.

در این نشست دکتر ندافی با یادآوری تاریخچه دانشکده بهداشت گفت: این دانشکده در 55 سال پیش با هدف خدمت به نظام سلامت و جامعه تاسیس شد. اگر فعالیت های گروه های آموزشی و دانشکده را بررسی کنیم خواهیم دید که این دانشکده از ابتدا یک دانشکده نسل چهارم بوده و همه افرادی که به جای گذشتگان آمده اند نیز در همین مسیر در حال خدمت رسانی و گام برداشتن هستند.

وی افزود: ما دانشکده بهداشت را به عنوان یک واحد تحقیق و توسعه برای وزارت بهداشت و معاونت بهداشت می دانیم و این فعالیت ها در دوره هایی بسیار موثر بوده و امیدوارم که گسترش بیشتری نیز داشته باشد. در همین اواخر نیز با رییس و همکاران مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نیز نشستی داشتیم که منجر به امضا تفاهم نامه همکاری شد که امیدوارم منشا خیر و برکت برای کشور و نظام سلامت باشد.

در ادامه دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل و استاد سیاستگذاری سلامت دانشکده توضیحاتی در خصوص تاریخچه و چگونگی تاسیس آن ارائه کرد و گفت: در 55 سال پیش که دانشکده بهداشت پایه گذاری شد در اساسنامه آن؛ ارزش های حاکم بر دانشکده، ماموریت و چشم انداز آن به درستی ترسیم و اجرایی شد. در حال حاضر دانشکده 11 گروه آموزشی و 115 عضو هیات علمی، بیش از 1000 دانشجو ی تحصیلات تکمیلی، 38 برنامه آموزشی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دارد.

در دانشکده سالانه 1200 مقاله علمی منتشر می شود و 11 مجله داریم و تا به حال 80 دانشجوی بین الملل و بیش از 11 هزار فارغ التحصیل از این دانشکده داشتیم.

دکتر تکیان گفت: بیش از  55 درصد اعضا هیات علمی استاد تمام هستند و  با کشورهای مختلف تفاهم نامه همکاری های علمی و از 22 کشور دانشجو بین الملل داشتیم. 17 عضو هیات علمی دانشکده در زمره دانشمندان یک درصد پر استناد برتر دنیا قرار دارند. و برخی از گروه های آموزشی رتبه برتر را در بین دانشکده های دانشگاه های علوم پزشکی کشور دارند.

وی بیان کرد: اولین مورد کووید 19 در ایران، در دانشکده بهداشت شناسایی شد و این دانشکده در ارائه خدمات به عنوان آزمایشگاه مرجع  مطرح است.

در ادامه دکتر تکیان در خصوص وضعیت و ظرفیت های علمی و پژوهشی، برگزاری دوره های آموزشی ملی و بین المللی در دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه دکتر علی اکبری ساری، دکتر عباس استاد تقی زاده و دکتر رویا صادقی توضیحاتی در خصوص فعالیت های دانشکده و گروه های آموزشی ارائه کردند.

سپس دکتر فرشیدی گفت: من خوشحالم که فرصت شد تا بتوانم از نزدیک با چهره های شاخص تاثیرگذار بهداشتی در این دانشکده دیدار داشته باشم. با توجه به رشد سریع علم و فناوری و ظرفیت های موجود در این دانشکده انتظار می رود که بتوان برای بیماری های نو پدید و باز پدید پیش بینی و برنامه ریزی انجام شود. همچنین در مسائل مختلف باید تغییراتی که منجر به تغییر نگرش جامعه و اصلاح سبک زندگی می شود را مدنظر قرار دهیم.

وی افزود: پاسخ به نیازهای اجتماعی باید از دانشکده بهداشت آغاز شود و با توجه به عملکرد، پیشینه و ظرفیت ها، این دانشکده می تواند در این زمینه به نظام سلامت همچون گذشته کمک کند. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: باید به جای واژه بهداشت و درمان از واژه سلامت استفاده کنیم و توجه را برای پیشگیری بیشتر کنیم چرا که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. همچنین باید در زمینه های بهداشتی به قدری قوی عمل کنیم تا بتوانیم بر سیاستگذاران و مسایل مختلف که همه به نوعی به سلامت جامعه و افراد بر می گردد تاثیرگذاری مثبت داشته باشیم و حمایت طلبی ها را در این زمینه از گروه های مختلف بالا ببریم.

بیماری کووید درس هایی به ما داد؛ اینکه ما از دیگر کشورها و جوامع جدا نیستیم و بار بیماری ها با فاصله زمانی می تواند همه کشورها و منطقه ها را تحت تاثیر قرار دهد. پس باید سعی کنیم تاب آوری نظام سلامت کشور را با توجه به ظرفیت ها افزایش دهیم.

در ادامه دکتر فرشیدی و هیات همراه از آزمایشگاه های جامع و ملی دانشکده بازدید کردند.

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 224396
نسیبه جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه