دوره بازآموزی تشخیص میکروسکوپی مالاریا

دوره بازآموزی تشخیص میکروسکوپی مالاریا از تاریخ 1395/9/20 لغایت 1395/9/24 با حضور شرکت کنندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشت ارومیه، بندرعباس، بیرجند، ساری، شیراز، و یزد در محل ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار گردید. دراین دوره که در دو بخش نظری و عملی تدریس گردید؛ شرکت کنندگان با روش های تهیه گسترش های نازک و ضخیم، رنگ آمیزی و چگونگی تشخیص و تفکیک انگل های مالاریا آشنا شده و مطالب را در مدت پنج روز بطور عملی تمرین نمودند.

دوره بازآموزی تشخیص میکروسکوپی مالاریا از تاریخ 1395/9/20  لغایت 1395/9/24 با حضور شرکت کنندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشت ارومیه، بندرعباس، بیرجند، ساری، شیراز، و یزد در محل ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار گردید.  دراین دوره که در دو بخش نظری و عملی تدریس گردید؛ شرکت کنندگان با روش های تهیه گسترش های نازک و ضخیم، رنگ آمیزی  و چگونگی تشخیص و تفکیک انگل های مالاریا آشنا شده و مطالب را در مدت پنج روز بطور عملی تمرین نمودند. ضمنا در مباحث نظری نیز گونه های مختلف پلاسمودیوم انسانی، سیکل زندگی انگل در بدن انسان و پشه ناقل، راه های انتقال، درمان، ایمنی در مالاریا، و روش تشخیص سریع  توسط مدرسین محترم دوره آموزش داده شد. در پایان دوره با استفاده از فرم نظر سنجی بدون نام، شرکت کنندگان نظرات خود را در مورد چگونگی برگزاری دوره، وضعیت پانسیون، و پذیرائی بیان کردند. از مهمترین نکات لوجستیک این دوره نسبت به دوره های قبل طبخ غذا در ایستگاه بود که منجر به بهبود کیفیت ارائه غذا و پذیرائی  و استقبال شرکت کنندگان گردید. مدرسین محترم این دوره  شامل آقای دکتر مهدی ناطق پور، خانم دکتر افسانه متولی حقی، آقای دکتر رضا صفری، و آقای عبدالصمد میری ( کارکنان محترم ایستگاه ایرانشهر) بودند. در پایان از همکاری جناب آقای دکتر هلاکوئی نائینی ریاست محترم ایستگاه آموزش و تحقیقات بندرعباس، و مدیر داخلی ایستگاه جناب آقای شبخیز و زحمات بی شائبه کارکنان محترم ایستگاه تحقیقات بهداشتی بندرعباس قدردانی و تشکرمی شود.

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter the text inside the security image