برگزاری نشست مجازی روز بین المللی کاهش خطر بلایا در تاریخ 1400/7/19

به همت گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست مجازی به مناسبت روز بین المللی کاهش خطر بلایا 21 مهرماه 1400 مصادف با 13 اکتبر 2021 ، در تاریخ 1400/7/19برگزار شد.

به مناسبت روز بین المللی کاهش خطر بلایا 21 مهرماه مصادف با 13 اکتبر نشست مجازی در محیط اسکای روم به همت گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه مدیریت شبکه و ارتقا بهداشت و با همکاری گروه سلامت محیط و کار و بخش مدیریت بحران و بلایا در تاریخ 1400/7/19 برگزار گردید. در این نشست آقای دکتر کیومرث اله بخشی عضو هیأت علمی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت سخنرانی با عنوان «تولیت در امور مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا» را ارائه نمود. در پایان این جلسه ایشان در کنار سایر همکاران شبکه/مرکز بهداشت به بحث و جمع بندی و نتیجه گیری از چالش ها و راهکارهای پیشنهادی جهت ارائه به معاونت محترم بهداشت دانشگاه پرداختند.

Key Words