تجلیل از استاد پیشکسوت گروه پاتوبیولوزی

به منظور تکریم از چهره های پیشکسوت دانشکده بهداشت مراسم تقدیر و تجلیل از جناب آقای دکتر اسلامی با حضور ریاست دانشکده بهداشت، مدیر گروه پاتوبیولوژی و اعضای هیات علمی گروه روزسه شنبه اول آبان ماه در جوی صمیمانه به عمل آمد.

در این جلسه آقای دکتر اسلامی ضمن توصیف 16 سال فراز و نشیب های گروه پاتوبیولوژی به اساتید تاکید نمودند که در باز توانی و گسترش مهارت های آموزشی بیش از تدریس دروس نظری کوشا باشند. ایشان همچنین همکاران را به افزایش کیفیت آموزش در آزمایشگاه فرا خواندند.در این جلسه از استاد اسلامی دعوت به عمل آمد تا همکاری های ارزنده خود با گروه پاتوبیولوژی را استمرار بخشند و در تدوین تاریخ شفاهی دانشگاه همکاری نمایند. در ادامه آقای دکتر پورمند ضمن اشاره به سجایای اخلاقی آقای دکتر اسلامی ایشان را اسوه تعلیم و تعلم نسل های متوالی و متمایز دانش پژوهان رشته های آزمایشگاهی قلمداد نمودند. در این جلسه آقای دکتر اکبری ساری ضمن اهدای نشان پیشکسوتی به استاد با سابقه و ممتاز گروه به خفظ و گسترش دستاوردهای پیشین و استمرار ارتباط با آن ها تاکید کردند.