قدردانی رئیس دانشکده بهداشت از دکتر معصومه دورقی

همزمان با بزرگداشت روز استاد و هفته آموزش از استادان برگزیده دانشکده بهداشت در زمینه آموزش و پژوهش قدردانی شد. دکتر دورقی دانشیار گروه پاتوبیولوژی به عنوان یکی از اساتید برگزیده بخش آموزشی انتخاب شدند.

به مناسبت بزرگداشت روز استاد و هفته آموزش از استادان برگزیده دانشکده بهداشت در زمینه آموزش و پژوهش قدردانی شد.
بر اساس مستندات موجود در دانشکده به ویژه اطلاعات بدست آمده از سامانه شعاع و سامانه علم سنجی هیات علمی 10 نفر از اساتید دانشکده که دارای بالاترین امتیاز از نظر آموزش و پژوهش در سال 97 بودند انتخاب شده و دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت با اهدا لوح تقدیر از این اساتید قدردانی کرد. استادان منتخب بخش آموزش: دکتر سیمین ناصری، دکتر معصومه دورقی، دکتر کامیار یغماییان، دکتر امیرحسین تکیان، دکتر اکبر فتوحی و استادان منتخب بخش پژوهش: دکتر امیرحسین محوی، دکتر مهدی محبعلی، دکتر مهدی یاسری، دکتر محمدعلی منصورنیا و دکتر رامین نبی زاده هستند.
گروه پاتوبیولوژی انتخاب شایسته ایشان را تبریک می گوید و از خداوند منان آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشان را دارد.
Key Words