گزارش پیشرفت شش ماهه دانشجویان دکتری در مرداد 96

زمان برگزاری جلسات توسط دانشجویان باکتری شناسی پزشکی خانم اکرم باغانی و آقای امیر علی رمضانی در روز یکشنبه 96/5/29 ساعت 14 در محل کلاس شش می‌باشد. از علاقه مندان دعوت به عمل می‌آید.

گزارش پیشرفت کار شش ماهه  پایان نامه دکتری خانم اکرم باغانی با موضوع بررسی Resistome و تنوع ژنتیکی سویه های کلستریدیوم دیفیسیل جدا شده از نمونه های بالینی، گوشتی و پساب های شهر تهران با راهنمایی سرکار خانم دکتر دورقی و جناب آقای دکتر مصداقی نیا و همچنین گزارش جناب آفای امیر علی رمضانی با عنوان بررسی پلی مورفیسم های نوکلئوتیدی فاکتورهای کلونیزاسیون سویه های کلستریدیوم دیفیسیل جدا شده از بیماران بستری و محیط بیمارستان و تعیین پالسوتایپ ها و توکسینو تایپ های آن ها به راهنمایی سرکار خانم دکتر دورقی و سرکارخانم دکتر طالبی روز یکشنبه بیست و نهم مرداد ماه برگزار خواهند شد.