مدیریت و کاهش خطر بلایا در نظام سلامت DHMR10

دهمین دوره کارگاه DHMR با هدف توسعه برنامه های مدیریت خطر بلایا و افزایش توانمندی های نیروی انسانی متخصص

با نگاهی بر منابع و شواهد علمی در ایران و دیگر کشورها، باید توجه داشت که بلایا در واقع معضل سلامتی برای جامعه هستند. این واقعیت باعث می شود تا درباره نقش نظام سلامت در کاهش خطر بلایا در سطح جامعه دقیق تر بیندیشیم. آنچه درباره نظام سلامت، با هدایت و راهبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شناخته شده تر است، نقش این نظام در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی پس از وقوع حادثه است. بدیهی است این نقش بسیار مهم بوده و باید بیش از پیش تقویت شود. در همین راستا دهمین دوره کارگاه DHMR با هدف توسعه برنامه های مدیریت خطر بلایا و افزایش توانمندی های نیروی انسانی متخصص مدیریت خطر بلایا در نظام سلامت، با همکاری مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و دپارتمان سلامت در بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد. موضوعات مطرح شده در این کارگاه شامل بهداشت مبارزه با بیماریها درحوادث و بلایا، بهداشت محیط در حوادث بلایا، اصول تغذیه در بحران، ارزیابی ایمنی بیمارستان، اسکان اضطراری در بلایا، نحوه ارتباط با ارگانهای بین المللی، شناخت ICS  و آمادگی بیمارستانها درحوادث و بلایا می باشد. این کارگاهها امروز در ساعت 8:30 با اجرای مراسم افتتاحیه و با حضور جمعی از رئیسان مراکز مدیریت حوادث، کارشناسان دبیرخانه کارگروه و کارشناسان حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاههای سراسر کشور کار خود را در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز کرد.