برگزاری کارگاه آموزش مقدماتی SPSS در خرداد ماه 98

این کارگاه در تاریخ 2 خرداد با هدف آموزش دانشجویان مبتدی، با حضور بیش از 30 دانشجو با همکاری گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی، برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان سایر دانشکده ها بویژه دانشکده پرستاری قرار گرفت. مدرس کارگاه آقای محمد نورچناربو با ارائه مثال های مرتبط با رشته، درک شرکت کننده گان از مفاهیم آماری را ساده تر می نمود. در انتهای کارگاه لینکی جهت رضایت سنجی شرکت کنندگان در اختیار آنها قرار گرفت.

این کارگاه  در تاریخ 2 خرداد با هدف آموزش دانشجویان مبتدی، با حضور بیش از 30 دانشجو با همکاری گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی، برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان سایر دانشکده ها بویژه دانشکده پرستاری قرار گرفت. مدرس کارگاه آقای محمد نورچناربو با ارائه مثال های مرتبط با رشته، درک شرکت کننده گان از مفاهیم آماری را ساده تر می نمود. در انتهای کارگاه لینکی جهت رضایت سنجی شرکت کنندگان در اختیار آنها قرار گرفت.

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter the text inside the security image