نشست مقاومت های میکروبی و ضرورت های پیش رو در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
غلبه به مقاومت میکروبی با تکیه به حساسیت جامعه
همایش مقاومت های میکروبی و ضرورت های پیش رو به همت گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن علمی بهداشت ایران، معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیک ها و با شعار "غلبه به مقاومت میکروبی با تکیه به حساسیت جامعه" برگزار شد.
توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران
مدیران گروه های آموزشی دانشکده بهداشت منصوب شدند
جناب آقای دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران گروه های آموزشی دانشکده بهداشت را منصوب کرد.
پیام تسلیت رئیس دانشکده بهداشت در پی شهادت سید حسن نصرالله
جناب آقای دکتر ندافی، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی شهادت سید مقاومت، شهید القدس، سید حسن نصرالله پیام تسلیتی صادر کردند.
دستاورد ارزشمند پژوهشگر حوزه ایمنی شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
موفقیت پایان نامه دکتری تخصصی فائزه مقصود در مجمع جهانی سلامت
تحقیقات دکتر فائزه مقصود در زمینه توید آنتی بادی های مونوکلونال خنثی کننده ویروس SARS-CoV-2 با راهنمایی دکتر شکری و دکتر امیری و مشاوره دکتر زرنانی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر جدی تهرانی از پژوهشگاه ابن سینا و دکتر کریستین موگ از دانشگاه استراسبورگ منجر به کسب رتبه اول در شورای "انتخاب پایان نامه برتر دانشگاه" برای معرفی به رقابت مجمع جهانی سلامت" شد.
دستاورد ارزشمند پژوهشگر حوزه ایمنی شناسی پزشکی دانشکده بهداشت
موفقیت چشمگیر پایان نامه دکتری تخصصی فائزه مقصود در مجمع جهانی سلامت
پژوهش دکتر فائزه مقصود دانش آموخته دوره دکتری تخصصی ایمنی شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیمان M8 مجمع جهانی سلامت در رقابت با بیش از 20 دانشگاه از سراسر دنیا موفق به کسب رتبه سوم شد.
گفت و گو با پژوهشگر حوزه باکتری شناسی پزشکی در مورد:
لزوم توسعه واکسن علیه بیماری سوزاک با استفاده از فن آوری پروتئین های نوترکیب
با توجه به مقاومت آنتیبیوتیکی نایسریا گونوره به اکثر داروهای در دسترس، نبود واکسن موثر برای پیشگیری از عفونت سوزاک و تغییرات آنتیژنی وسیع در این باکتری، طراحی و ساخت یک واکسن موثر علیه این عفونت می تواند نقش مهمی در کنترل عوارض ناشی از این پاتوژن، از جمله ناباروری، بارداری خارج رحمی، بیماری التهابی لگن، اورکیت و اپیدیدیمیت ایفا کند.
برگزاری سمینار دانشجویی بررسی واکسن های بیماری سوزاک
سمینار دانشجویی بررسی واکسن های بیماری سوزاک توسط فاطمه سادات ابوالحسنی دانشجوی دکتری تخصصی باکتری شناسی پزشکی و به راهنمایی دکتر محمدرضا پورمند، در تاریخ 9 خرداد 1403، ساعت 13 در گروه پاتوبیولوژی برگزار شد.
دستاورد علمی مریم بنار دانشجوی میکروب شناسی پزشکی دانشکده بهداشت
جدا سازی و ثبت ژنومی دو فاژ جدید موثر بر MRSA
با توجه به افزایش چشمگیر نرخ مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری ها، درمان بیماری های عفونی با استفاده از آنتی بیوتیک ها با چالش های فراوانی مواجه شده است. طبق پیش بینی سازمان بهداشت جهانی، در صورت عدم مقابله با این روند، تا سال 2050، میزان مرگ و میر ناشی از باکتری های مقاوم به دارو به بیش از ده میلیون نفر در سرتاسر دنیا خواهد رسید. بر این اساس، محققان به دنبال یافتن روش های نوین جایگزین و یا مکمل آنتی بیوتیک ها هستند تا بتوانند با استفاده از آنها با این مشکل جهانی مقابله کنند.
برگزاری سمینار دانشجویان بین الملل
برگزاری سمینار دانشجویان بین الملل میکرب شناسی پزشکی
دانشجویان کارشناسی ارشد میکرب شناسی پزشکی بین الملل در اردیبهشت و خرداد نیم سال دوم سال تحصیلی سمینار هایی در حوزه میکرب شناسی به زبان انگلیسی و زیر نظر اساتید گروه برگزار کردند.