شیوه نامه نحوه انتخاب استاد راهنمای پایان نامه ها در گروه آموزش و ارتقا سلامت

دستورالعمل جامع پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت تدوین شد.

شیوه نامه نحوه انتخاب استاد راهنمای پایان نامه ها در گروه آموزش و ارتقا سلامت
اصول زیر به عنوان شیوه نامه انتخاب استاد راهنما مورد توافق و تصویب اعضای گروه و ریاست محترم دانشکده قرار گرفته است:
1- تحت هیچ عنوان و یا قیدی انتخاب آزادانه دانشجو نقض نشده و هیچ یک از اصول بعدی این شیوه نامه  نمی توان نافی این حق بوده و موجب هدایت سوگرایانه و یا فشار مستقیم و غیرمستقیم به دانشجو برای انتخاب استاد راهنمای خاص شود.
2- نقطه شروع فرآیند انتخاب استاد راهنمای پایان نامه همواره دانشجو است.
3-  عضو هیات علمی مراجعه شده می تواند بسته به صلاحدید،  عنوان و موضوع انتخاب دانشجو، هر گونه تغییر در موضوع را با دانشجو مورد بحث قرار داده، و نهایتا  راهنمایی پایان نامه را پذیرفته یا نپذیرد.
4- به منظور حفظ کیفیت راهنمایی پایان نامه ها توسط اعضای هیات علمی گروه بدون در نظر گرفتن شرایط دیگر ( از قبیل اختصاص راهنمایی پایان نامه به تک تک اعضای گروه و یا تعداد دانشجو و ....) سقف نهایی هدایت 12 و 9 و 7 پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد به ترتیب برای مراتب استاد، دانشیار و استادیار تعیین می گردد. هر سه پایان نامه ارشد معادل یک پایان نامه دکتری تخصصی محسوب می شود.
5- در صورت عدم ظرفیت عضو هیات علمی مراجعه شده برای راهنمایی پایان نامه،  ایشان می تواند به دانشجو پیشنهاد تامل برای خالی شدن ظرفیت در نیمسال آتی و یا پذیرش مشترک پایان نامه با عضو هیات علمی دیگر مشروط به عدم تجاوز از سقف تعیین شده را بدهد. این پیشنهاد ممکن است توسط دانشجو مورد پذیرش قرار گرفته یا قرار نگیرد. در حالت دوم عضو هیات علمی مجاز نیست فرد دیگری را به جای خود برای دانشجو تعیین کند و مجددا فرآیند انتخاب استاد راهنما بر اساس بند 2 این شیوه نامه آغاز می شود.
نویسنده: