گزارش برگزاری سمینار تازه ترین چالش ها در حوزه میکرب شناسی مواد غذایی
سمینار تبادل چالش ها با حضور اساتید و دانشجویان میکرب شناسی مواد غذایی روز دوشنبه 15 آذر با سخنرانی دکتر معصومه امینی برگزار شد.
سمینار تبادل چالش ها با حضور اساتید و دانشجویان میکرب شناسی مواد غذایی روز دوشنبه 15 آذر با سخنرانی دکتر معصومه امینی برگزار شد.
پس از توضیحات تکمیلی توسط دکتر سلطان دلال رئیس بخش میکرب شناسی مواد غذایی در خصوص مسمومیت های غذایی و بیماری های منتقله از غذا، دکتر معصومه امینی استادیار بخش میکرب شناسی مواد غذایی درباره انتروتوکسین های استافیلوکوکوس اورئوس و مسمومیت ناشی از این انتروتوکسین ها توضیحات لازم را دادند.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی اثرات اقتصادی بیماری های منتقله از غذا قابل توجه بوده و باکتری استافیلوکوکوس اورئوس انتروتوکسیژنیک نقش بسیار مهمی در ایجاد مسمومیت غذایی دارد و وجود انتروتوکسین آن در مواد غذایی به عنوان یک عامل خطر برای سلامت عمومی می باشد.
بنابراین لزوم شناسایی و مونیتورینگ سریع سموم باکتری در مواد غذایی مختلف ضروری است. تکنیک مورد بحث به دلیل مزایای فراوان از جمله عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی و پرسنل آموزش دیده، مدت زمان کوتاه آنالیز، ارزان بودن و پایداری در شرایط محیطی مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی اثرات اقتصادی بیماری های منتقله از غذا قابل توجه بوده و باکتری استافیلوکوکوس اورئوس انتروتوکسیژنیک نقش بسیار مهمی در ایجاد مسمومیت غذایی دارد و وجود انتروتوکسین آن در مواد غذایی به عنوان یک عامل خطر برای سلامت عمومی می باشد.
بنابراین لزوم شناسایی و مونیتورینگ سریع سموم باکتری در مواد غذایی مختلف ضروری است. تکنیک مورد بحث به دلیل مزایای فراوان از جمله عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی و پرسنل آموزش دیده، مدت زمان کوتاه آنالیز، ارزان بودن و پایداری در شرایط محیطی مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
ارسال به دوستان