حضور تنی چند از اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی در سومین همایش کنفرانس نانوالیاف ایران

تعدادی از اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت در سومین همایش کنفرانس نانوالیاف ایران شرکت داشتند.

سومین همایش کنفرانس نانوالیاف ایران با محوریت

1.نانوالیاف پلیمری، سرامیکی، فلزی و کامپوزیتی

2.نانوالیاف و کووید19

3.شبیه‌سازی و مدلینگ

4.کاربردهای زیست‌پزشکی، مهندسی بافت، دارورسانی درمان زخم، سنسور و بیوسنسورها، فیلتراسیون، منسوجات، کاتالیست‌ها و....

5.تجاری‌سازی محصولات نانوالیاف

با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت و درمان پزشکی، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و با حضور محققان، سخنرانان و اساتید بنام و دانشجویان این حوزه تخصصی در تاریخ 4 و 5 اسفندماه 1400 به‌ صورت مجازی در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

همچنین در این همایش تنی چند از اساتید گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی از جمله دکتر حسین کشاورز ، دکتر سعیده شجاعی و دانشجویان گروه حضور داشتند و محبوبه سلیمی دانشجوی دکترای تخصصی انگل شناسی پزشکی دانشکده بهداشت مقاله خود را تحت عنوان "Immobilization of protein on a modified electrode based on Carbon nanofiber and Gold Nanoparticles  " در قالب سخنرانی ارائه کرد.

لیلا فریور

لیلا فریور

0 Comments for this article

comment