کسب درجه افتخاری پروفسوری دکتر محمد باقررکنی در دانشگاه International School of Medicine قرقیزستان

دکتر محمد باقررکنی عضو هیات علمی و استاد تمام گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت در اکتبر سال جاری در کشور قرقیزستان موفق به کسب درجه افتخاری پروفسوری در دانشگاه International School of Medicine شدند.

بنام خدا

باخبر شدیم آقای دکتر محمد باقررکنی عضو هیات علمی و استاد تمام گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت و هم چنین سرپرست کمیته اندکسینگ مجلات انجمن ادیتورهای پزشکی خاورمیانه در جریان کنگره Innovations in Medical Science and Education که در اکتبر سال جاری در کشور قرقیزستان با حضور شرکت کنندگانی از کشورهای مختلف دنیا انجام شد، موفق به کسب درجه افتخاری پروفسوری در دانشگاه International School of Medicine  شدند.

این تقدیر به پاس خدمات نامبرده در اعتلای ژورنالیزم پزشکی و کمک به راه اندازی مجلات انگلیسی در این کشور صورت گرفت. گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی این موفقیت ارزنده را به نامبرده تبریک عرض مینماید و از خداوند متعال آرزوی پیشرفت و سرافرازی نامبرده را خواستار است.

تصاویر