یکشنبه 02 دی 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید

فعالیت های پژوهشی:

 
فعالیت های پژوهشی گروه شامل ارایه و اجرای طرح های تحقیقاتی مختلف در ارتباط با بیونومیک ناقلین مالاریا و سایر کولیسیده ها، اپیدمیولوژی و کنترل لیشمانیوزها، اثرات سموم بر روی ناقلین،CCHF ، ژنتیک مقاومت، میازیس، عقرب گزیدگی، پدیکولوزیس، ارتباط انگل و ناقل، حشره شناسی مولکولی، ارزشیابی سموم، سایر بند پایان مهم پزشکی (مورچه های آتشین، عنکبوت های سمی و...)، جوندگان مهم پزشکی و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های داخل و خارج کشور همانند کشورهای فرانسه، انگلستان، آلمان، امریکا، هند، ژاپن، ترکیه، چک و اسلواکی، برزیل، سوئیس، سوئد و ... می باشد.

سایر فعالیت های پژوهشی

مقالات علمی: مقاله های ارایه شده توسط محققان این گروه در مجلات معتبر داخلی و خارجی
 
 
 
 

پایان نامه: عنوان های متعدد پایان نامه در موضوعات مختلف مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی(PhD)
 


این گروه آموزشی در سال 1379 در جشنواره ابن سینا به عنوان یکی از گروه های آموزشی ممتاز دانشگاه انتخاب و معرفی گردیده است. برخی از طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها و مقاله های این گروه در جشنواره های علمی تحقیقاتی کشوری مانند جشنواره خوارزمی، رازی، ابن سینا، و پایان نامه های برتر کشور حایز رتبه ممتاز شده و به دفعات از ریاست محترم جمهوری موفق به اخذ جوایز و تقدیرنامه گردیده است. این گروه با همکاری انستیتو پاستور ایران در اردیبهشت ماه 1385 دومین کنگره سراسری حشره شناسی پزشکی ایران را با حضور محققین از سراسر کشور و ارائه مقاله های مختلف در زمینه حشره شناسی پزشکی برگزار کرد.
اولین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران، نیز در تاریخ 12 تا 14 آذر ماه 96 در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
 
 
تنظیمات پس زمینه