پنجشنبه 14 تیر 1403

به منظور حفاظت از سرمایه های ارزشمند بهداشت

اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد

به منظور حفظ و نگهدای از سرمایه های بهداشتی که بعضا در کشور بی نظیر هستند اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دکتر عباس استاد تقی زاده معاون مالی و اداری دانشکده بهداشت گفت: در دانشکده بهداشت نمونه هایی از عوامل بیماری زا، ناقلین، و انگل های بیماری زا وجود دارند که باید در شرایط ویژه و در دمای منهای هشتاد درجه سانتی گراد نگهداری شوند. پیش از این این نمونه ها به صورت پراکنده در فریزرهای منهای هشتاد نگهداری می شد که علاوه بر هزینه انرژی، هزینه های تعمیر و نگهداری فریزرها را هم چندین برابر می کرد. علاوه بر این، مواد آزمایشگاهی زیادی نیز در دانشکده وجود دارد که با کاربرد آموزشی و تحقیقاتی مورد استفاده اساتید و دانشجویان قرار می گیرد.
وی افزود: خوشبختانه با تدبیر آقای دکتر ندافی رئیس دانشکده و تصویب شورای دانشکده، موضوع راه اندازی اتاق سرد دانشکده در دستور کار قرار گرفت و این بخش در دانشکده بهداشت راه اندازی شد.
هم اکنون بیش از 10 فریزر منهای هشتاد در این بخش نگهداری می شوند.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده