جمعه 15 تیر 1403

گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها

اولین دوره بین المللی دیپلمای بیولوژی و کنترل ناقلین در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها در دانشکده بهداشت

اولین دوره بین المللی دیپلمای بیولوژی و کنترل ناقلین به درخواست و با حمایت مالی سازمان بهداشت جهانی، توسط گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها طراحی و از 29 مهرماه در محل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.

اولین دوره بین المللی دیپلمای بیولوژی و کنترل ناقلین به درخواست و با حمایت مالی سازمان جهانی بهداشت، توسط گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها طراحی و از 29 مهرماه در محل دانشکده بهداشت- دانشگاه علوم پزشکی تهران آغازبکار کرد. در این دوره 17 شرکت کننده از کارشناسان مبارزه با ناقلین کشورهای سومالی، افغانستان، عمان و پاکستان حضور دارند. طی این دوره که به مدت 10 هفته اجرا خواهد شد، شرکت کنندگان ضمن گذراندن 11 موضوع آموزشی شامل : بندپایان مهم پزشکی، لیشمانیوز، مالاریا، آربوویروس ها، سیستم های اطلاعات جغرافیایی، جوندگان مهم پزشکی و کنترل آن ها، آفت کش ها و کاربرد آن ها، اصول مبارزه با بندپایان، آمار زیستی و اپیدمیولوژی، اپیدمیولوژی بیماری‌های منتقله از ناقلین، و مدیریت بیماری‌های منتقله از ناقلین ، به مدت دو هفته کارآموزی میدانی را نیز خواهند گذراند. کارآموزی یک هفته در ایستگاه تحقیقات  بهداشتی اصفهان و یک هفته در ایستگاه تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار خواهد شد. در پایان دوره به شرکت کنندگانی که حد نصاب لازم را در آزمون ها کسب کنند، گواهی دیپلما اعطا خواهد شد.

مدیر دوره آقای دکتر محمدمهدی صداقت و آقای دکتر احمدعلی حنفی بجد هماهنگ کننده هستند.