بازدید تیم نظارت بر طرح صیانت از حقوق شهروندی از دانشکده بهداشت

تیم نظارت بر طرح صیانت از حقوق شهروندی از دانشکده بهداشت بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 27 دی 1401،  امیر شایگان راد رییس اداره بازرسی، مدیریت بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه به همراه محمدرضا ابراهیمی کارشناس آن اداره در راستای نظارت بر حسن اجرای "طرح صیانت از حقوق شهروندی" از واحدهای مختلف دانشکده  بهداشت بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، نشستی با حضور دکتر عباس استاد تقی زاده معاون اداری مالی دانشکده، احمد رضا برزویه رییس امور اداری، سید صادق محمدی پسند رابط طرح صیانت از حقوق شهروندی دانشکده برگزار شد و  محمدی پسند گزارش شفاهی اقدامات انجام شده و همچنین برنامه های در دست اقدام دانشکده در راستای این موضوع را ارائه کرد‌.

در ادامه، تیم ارزیابی به همراه رییس امور اداری و رابط طرح صیانت از حقوق شهروندی از ساختمان ها و واحدهای دانشکده بازدید کردند و به صورت حضوری با نوع فعالیت ها و خدمات ارائه شده در دانشکده آشنا شدند.

نسیبه جلالوند
نویسنده: