دوشنبه 18 تیر 1403

برگزاری اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت

اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت درجلسه ای که روز دوشنبه دوم آذرماه 94 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده بهداشت و با حضور دکتر اکبری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، جمعی از استادان ، دانش‌آموختگان، دانشجویان و همکاران گروه پاتوبیولوژی بود برگزارشد

اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت درجلسه ای که روز دوشنبه دوم آذرماه 94 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده بهداشت و با حضور دکتر اکبری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، جمعی از استادان پیشکسوت، دانش‌آموختگان، دانشجویان و همکاران گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت بود برگزارشد، دکتر اکبری گفت: پیشرفت‌های دانشکده بهداشت حاصل تلاش، پشتکار، خدمات صادقانه و دلسوز چند نسل از استاد فرهیخته و همکاران کارمند دانشکده است که زحمات فراوانی کشیده‌اند. وی همچنین افزود: خوشحال هستیم که این دانشکده نقش بسیار مؤثر و پررنگی را در ارتقاء سلامت کشور داشته و دارد و پرونده افتخارآمیزی را در طی دهه‌های گذشته داشته است که همه این‌ها را مرهون زحمات فراوان اساتید بزرگوار هستیم.در ادامه مراسم دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان ضمن تشکر از زحمات استادان و همکاران دانشکده بهداشت در بهبود کیفیت بهداشت جامعه گفت: دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مادر همه دانشکده‌های بهداشت در سراسر کشور است. غیرممکن است که در دانشکده‌های بهداشت سایر شهرهای کشور دانش‌آموختگان دانشگاه تهران به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم حضور نداشته باشند و این نتیجه زحمات و تلاش‌های این اساتید گران‌قدر است.استاد بهادری ضمن یادآوری مراحل پیشرفت و رشد دانشکده بهداشت و بازگویی خدمات اساتید پیشکسوت ، دانشجویان این دانشکده را عهده‌دار وظیفه سنگین‌تری نسبت به سایرین دانشجویان دانشگاه دانست و گفت: گرچه انسان‌های بزرگی در این حیطه بودند و هستند ولی ما همچنان به تربیت چنین افرادی نیازمند هستیم. آن چیزی که خیلی مهم است این است که قدمت و قداست دانشکده حفظ شود و ما نباید به وضع کنونی خود قانع باشیم راه طولانی در پیش داریم و این راه باید توسط این دانشجویان ادامه داده شود.وی در ادامه یادآور شد، یکی از کارهای خوبی که می‌تواند انجام شود این است که جلساتی به‌صورت سالانه برگزار شود تا فارغ‌التحصیلان و دانشجویان به همراه استادان خود مسائل و مشکلات مربوطه را بررسی کنند. این کار چند حسن دارد اول: امکان دیدار مجدد دوستان و همکاران را فراهم می‌کند. دوم  باعث ایجاد همکاری با دانشکده به‌منظور توسعه دانشکده می‌شود و سوم اینکه از در صورت نیاز می‌توان حمایت‌های مالی آنان می‌توان بهره جست.رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در تشریح فعالیت‌های این دفتر گفت: این دفتر امکان گردهمایی کانون‌های دانش‌آموختگان را فراهم کرده است که امیدوارم این گردهمایی سالانه ادامه داشته باشد و همه رشته‌ها علاوه بر پاتوبیولوژی این برنامه را داشته باشند.دکتر میر شفیعی مدیر گروه پاتوبیولوژی دانشکده هم ضمن مرور تاریخچه وضعیت گروه پاتوبیولوژی، گروه پاتوبیولوژی را یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های دانشکده بهداشت دانست که اعضای بسیار برجسته‌ای را چه در مراکز تحقیقاتی کشور و چه در خارج از کشور در خود جای‌داده است.در بخش دیگر این مراسم دکتر قاضی سعیدی یکی از استادان پیشکسوت گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت به بیان خاطراتی از سال‌های خدمت خود در این دانشکده پرداخت و گفت: خدا را شاکرم که به من توفیق خدمت در این دانشکده را داد و امیدوارم همه‌کسانی که در این دانشکده آمده‌اند و یا در آینده خواهند آمد همیشه سربلند و پیروز باشند.دکتر پورمند دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشکده بهداشت نیز با اعلام در نظر گرفتن فضای فیزیکی جهت این دفتر در دانشکده گفت: همیشه مسئولین دانشکده سعی کرده‌اند که مسیرهایی را هموار سازد ولی باید از خودمان شروع کنیم و منتظر یک اتفاق از بیرون نباشیم.وی ضمن تشکر از اقدام استاد بهادری برای تأسیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان خاطرنشان کرد: نقش این دفتر برقراری ارتباط با پیشکسوتانی است که سال‌ها در دانشگاه خدمت کرده‌اند و امروز ما باید از تجربیات آنها استفاده نماییم.دکتر پورمند همچنین ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص ضرورت ثبت اطلاعات دانش‌آموختگان د سایت این دفتر گفت: از طریق امکاناتی که کتابخانه دانشکده در اختیار ما قرار داده است دانش‌آموختگان می‌توانند اطلاعات خود را در سایت alumni.tums.ac.ir وارد نمایند تا زمینه ارتباط با آن‌ها فراهم شود.زاهدی مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان هم در ادامه گفت: خوشبختانه ساختار و نرم‌افزارهای خوبی در دانشگاه فراهم‌شده و سایت alumni با امکانات زیادی که دارد قابلیت این را دارد که هزاران نفر بتوانند اطلاعات خود را در این سایت قرار دهند.وی تأکید کرد، البته این اقدام و امکانات باید به اطلاع دیگر دانش‌آموختگان نیز رسانده شود و این مهم بر عهده تمامی دانش‌آموختگانی است که در جریان قرارگرفته‌اند و می‌توانند به دوستان خود خبر دهند.زاهدی با اعلام برنامه‌های جدید این دفتر برای ارتباط با دانش‌آموختگان خارج از شهر تهران و همچنین خارج از کشور از افتتاح دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان استان مازندران در شهر بابل خبر داد و افزود: دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشکده بهداشت و نیز دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه آماده دریافت نظرات و پیشنهاد‌های تمامی دانش‌آموختگان بوده و امیدوارم با اطلاعاتی که دانش‌آموختگان در سایت ما درج می‌کنند بتوان آنان را از آخرین اخبار و رویدادهای دانشگاه باخبر نماییم.این گزارش حاکی است در انتهای این مراسم از تعدادی از استادان پیشکسوت و دانش‌آموختگان رشته پاتوبیولوژی با حضور رئیس دانشکده و رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان تقدیر شد.