گزارش برگزاری سمینار در حوزه میکرب شناسی مواد غذایی 1400
سمینار بررسی تازه ترین چالش ها در حوزه میکرب شناسی مواد غذایی با حضور دانشجویان گروه پاتوبیولوژی و مهمانانی از انستیتو پاستور ایران روز یکشنبه 23 آبان ساعت 11:30 در سالن شورای گروه برگزار شد
در ابتدا دکتر معصومه امینی استادیار گروه پاتوبیولوژی نکاتی در ارتباط با اهمیت چالش های موجود در استرلیزاسیون مواد غذایی ابراز داشت و در ادامه آقای مهرداد محمدی به طرح تازه ترین بررسی های موجود در این حوزه پرداخت.
در ادامه در ارتباط با قارچ آسپرژیلوس برازیلینسیس سویه استاندارد 16404 در ارزیابی کیفیت نهایی استرلیزاسیون بحث و بررسی صورت گرفت.
همچنین مشخص شد که پروتکل های حاضر بایستی حتما مورد بازنگری قرار گیرند و دانشجویان ایده های خود را در مورد نحوه تغییرات در خصوص تایید زیستی استرلیزاسیون مواد غذایی به ویژه لبنی و انواع نوشیدنی ها مطرح نمودند.
همچنین در انتها در خصوص چالش های پیش رو در حوزه میکرب شناسی مواد غذایی موضوعاتی به صورت سر فصل مطرح گردید.
ارسال به دوستان